xxxx
xx

Suppen

Heb jij altijd al willen leren suppen? Boek dan een Sup les bij Sportsaeck! Of je nu op zoek bent naar een inspirerende en leerzame sup les, een sup tour over de Singel of zelf een sup huurt om te gaan suppen in Woerden… bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van de Sup!

Suppen in Woerden

Tijdens deze activiteit sta je op een SUP board en verplaats je jezelf door middel van een paddle. Hierbij train je je volledige lichaam, van je benen en billen tot je armen en schouders. Tijdens de sup tour ga je samen met jouw familie, vrienden, kennissen of collega’s 1,5 uur op de sup door Woerden. Lees hier meer!

Sup lessen

Altijd al willen leren suppen? Boek dan een sup les! Onze sup lessen zorgen ervoor dat jij stabiel op jouw supbord staat en een efficiëntere peddelslag krijgt. Daarnaast is een suples ook verstandig als je jezelf veilig op het water wilt voelen. Lees hier meer over onze suplessen!

Sup huren

Wil je liever zelf het water opgaan en een sup huren? Bij Sportsaeck is het mogelijk om een sup board te huren. Lees hier meer over onze sup verhuur. Voor een leuke sup route in Woerden kun je een kijkje nemen op Happy Supper.

suppen in woerden
suppen in woerden