xxxx
xx

Sup-les

Altijd al willen leren suppen? Boek dan een sup les! Onze sup lessen zorgen ervoor dat jij stabiel op jouw supbord staat en een efficiëntere peddelslag krijgt. Daarnaast is een suples ook verstandig als je jezelf veilig op het water wilt voelen.

Leren suppen

Tijdens het suppen sta je op een sup board en verplaats je jezelf door middel van een paddle. Hierbij train je niet alleen je balans, maar ook je conditie en kracht. Suppen is dus de ultieme sport om fit te worden! Daarnaast zorgt suppen ook voor de nodige ontspanning en rust. Genoeg reden om te leren suppen dus.

De suplessen van Sportsaeck kenmerken zich door de persoonlijke aandacht, waarmee wij jou de juiste sup technieken aanleren. Hierdoor boek je snel vooruitgang en kun je na een aantal lessen vol zelfvertrouwen het water op.

Leer suppen in Woerden!

Of je nu liever een privéles neemt, of deelneemt aan een groepsles, bij Sportsaeck ben je aan het juiste adres. Onze sup lessen op de Singel in Woerden zijn op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur en op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 10.45 uur. Klik hier om je aan te melden.

   Privé of sup-groepsles
  Leer de juiste sup-technieken aan
  Succes gegarandeerd

suppen in woerden
suppen in woerden