xxxx
xx

Leer suppen in Woerden

Altijd al willen leren suppen? Boek dan een sup les! Onze sup lessen zorgen ervoor dat jij stabiel op jouw supboard staat en een efficiëntere peddelslag krijgt. Daarnaast is een suples ook verstandig als je jezelf veilig op het water wilt voelen. Of wil je intensief trainen of lekker rustig touren? Dat kan natuurlijk ook. Kies hieronder welke les bij jou past.

Sup Groeples

Tijdens het suppen sta je op een sup board en verplaats je jezelf door middel van een paddle. Hierbij train je niet alleen je balans, maar ook je conditie en kracht. Suppen is dus de ultieme sport om fit te worden! Daarnaast zorgt suppen ook voor de nodige ontspanning en rust. Genoeg reden om te leren suppen dus. De suplessen van Sportsaeck kenmerken zich door de persoonlijke aandacht, waarmee wij jou de juiste sup technieken aanleren. Hierdoor boek je snel vooruitgang en kun je na een aantal lessen vol zelfvertrouwen het water op. Deze sup groepsles wordt iedere dinsdagavond gegeven van 19.30 uur tot 20.45 uur. Meedoen? Koop hier jouw ticket!

Sup Work Out (intensief)

Als je jezelf wilt uitdagen en lekker wilt trainen op de sup, kies dan voor de Sup Work Out. Tijdens deze training ga je samen met anderen, onder leiding van een sup-instructeur, intensief trainen en ondertussen leer je nieuwe sup technieken die je nog sneller maken. Ook doen we onderweg wat bootcamp oefeningen op de sup waardoor je ook sterker wordt. We suppen een afstand tussen de 4 en 6 kilometer per training. Ervaring met suppen en sporten is gewenst. Deze sup work out wordt iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur gegeven. Meedoen? Koop hier jouw ticket!

Sup Groepsles Lekker Touren

Onder leiding van een sup-instructeur lekker het water op om heerlijk te suppen samen met anderen. Tijdens de SUP Groepsles Lekker Touren leg je een mooie route af door Woerden. Voor onderweg nemen we koffie en thee mee. Voor iedereen toegankelijk. Deze sup groeples lekker touren is iedere vrijdagochtend van 10.30 uur tot 12.45 uur. Meedoen? Koop hier jouw ticket!

   Sup-groepsles
  Leer de juiste sup-technieken aan
  Succes gegarandeerd

Sup Privé Les

Wil je liever alleen of samen met nog 1 ander persoon het water op voor een privé of duo les. Dat kan ook. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

suppen in woerden
suppen in woerden