xxxx
xx

Sup City Game

De SUP City Game Verover Woerden vanaf het water is een unieke en inspirerende ervaring die je meeneemt op een avontuurlijke reis door de tijd. Stel je voor dat je op een zonnige dag in een moderne stad bent, omringd door het drukke stadsleven. Je stapt op een stand-up paddleboard (SUP) en peddelt door het water. Maar niet zomaar water; als team Romeinen kom je terecht op de noordgrens van het Romeinse Rijk: de Rhenus (Rijn).

Tijdens de SUP City Game word je uitgedaagd om je peddelvaardigheden te combineren met je detective skills. Terwijl je over de Singel van Woerden glijdt, zoek je naar verschillende locaties waar je opdrachten moet voltooien. Elke stop vertelt een verhaal uit de tijd van de Woerdense stadsgeschiedenis en daagt je uit om raadsels op te lossen, de origineelste foto’s te maken en samen te werken met je team.

De game begint bij Sportsaeck op de Nieuwstraat 25 in Woerden waar je je SUP-uitrusting ontvangt en een korte introductie krijgt over de SUP City Game. Zodra de eerste code is gekraakt, ga je het water op en begin je aan je avontuur. Onderweg kom je langs historische plekken en voormalige verdedigingswerken, die duidelijk maken dat Woerden al 2000 jaar lang het veroveren waard is.De SUP City Game is niet alleen een spannende manier om meer te leren over de Romeinen en andere veroveraars, maar ook een geweldige manier om je stad op een heel nieuwe manier te ontdekken. Terwijl je peddelt, zie je de moderne skyline en het historische erfgoed van de stad vanuit een uniek perspectief, en voel je de connectie tussen verleden en heden.
Of je nu een geschiedenisfanaat bent, een sportieve avonturier, of gewoon op zoek bent naar een leuke en educatieve activiteit met vrienden of familie, de SUP City Game Verover Woerden vanaf het water biedt voor ieder wat wils. Het is een ervaring die je uitdaagt, vermaakt en inspireert, terwijl je geniet van de schoonheid van zowel de oude als de moderne wereld.

Dus trek je sandalen aan, pak je peddel en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de tijd met de SUP City Game!