xxxx
xx

Buiten Yoga

Kom tot rust, adem de frisse lucht in en voel de verbinding met de natuur tijdens onze Buiten Yoga sessies. Iedere zondagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur kun je onder leiding van onze yogadocente Tessa meedoen met onze Easy Flow Buiten Yoga. Dit is een zachte en toegankelijke yogastijl die geschikt is voor beoefenaars van alle niveaus, inclusief beginners.

Easy Flow Buiten Yoga is de perfecte manier om lichaam en geest in balans te brengen, terwijl je geniet van de prachtige buitenomgeving. Houdingen worden aan elkaar gekoppeld in een continue, vloeiende reeks, waarbij de nadruk ligt op een soepele overgang van de ene houding naar de andere. Het wordt vaak gekenmerkt door langzamer uitgevoerde reeksen. Er is een sterke nadruk op het coördineren van ademhaling met beweging. Easy Flow Buiten Yoga is ontworpen om inclusief te zijn, waardoor het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Waarom Buiten Yoga?
  Frisse Lucht
  Natuurlijke Omgeving
  Vloeiende Bewegingen
  Ontspanning en Welzijn

Sluit je aan bij ons voor een verkwikkende en rustgevende yogasessie in de buitenlucht. Laat de natuur je energie geven en je innerlijke rust herstellen. Iedereen is welkom, van beginners tot ervaren yogi’s! Kom en ervaar de magie van Buiten Yoga!
Claim hier jouw gratis proeftraining Buiten Yoga.