xxxx
xx

Duo Training

Vind jij het saai om alleen te sporten of ligt dit misschien buiten je comfortzone en wil je liever samen sporten met een vriend of vriendin? Dan is Duo Training de perfecte manier om gezamenlijk sneller en effectiever jullie doelstellingen te bereiken.

Duo Personal Training

Tijdens een Duo Training sport je samen met iemand. Wij brengen vooraf jullie sportieve doelen in kaart en zorgen er samen voor dat jullie deze doelen behalen. De training is volledig afgestemd op jullie niveau en op wat jullie op dat moment nodig hebben. We proberen jullie grenzen te verleggen door jullie te motiveren en te coachen. Respect en een goede dosis humor zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

Extra voordelig samen sporten

Er zitten tal van voordelen aan samen sporten. Door het vertrouwde gevoel kunnen jullie elkaar motiveren en stimuleren om door te gaan. Je bent als het ware elkaars stok achter de deur. Daarnaast is een Duo Trainingstraject extra voordelig, omdat je de kosten met je sportmaatje kunt delen. Wie wil dit nu niet?

Volg een gratis introductie training

Spreekt samen trainen op een locatie bij jou in de buurt, of thuis, jullie aan? Meld je dan nu aan voor een gratis introductietraining samen met jouw vriend, vriendin, broer, zus, buurman, buurvrouw, collega of iemand anders waarmee jij graag sport. Lekker voordelig en veel leuker dan alleen trainen!

  Extra voordelig
 Samen trainen
 Elkaar motiveren

personal training
personal training