xxxx
xx

Full Moon Sup Yoga

Stand Up Paddling (SUP) is rustgevend, mindful en relaxed. In de natuur balancerend op het water met een sup plank richt je je aandacht op jezelf. Niemand die jou stoort op de SUP. En dat in combinatie met yoga, maakt het Sup Yoga! Op 31 augustus 2023 organiseren we de laatste keer Sup Yoga van dit zomerseizoen. Het wordt een hele speciale editie namelijk een Full Moon Sup Yoga sessie. In het donker met lichtjes op de supboards eindigen we de Sup Yoga bij volle maan.

Met Sup Yoga ligt de focus op je hele lichaam, waarbij evenwicht en concentratie belangrijk zijn en waarin je wordt uitgedaagd jezelf in balans te houden. Op een milde manier yoga-oefeningen doen op je sup plank. Kracht, balans en meditatie, maar vooral plezier komen samen tijdens Sup Yoga op het water. Geen yoga ervaring? Geen probleem, Sup Yoga is voor iedereen toegankelijk.

Na een korte introductie van de sup basistechnieken en een yoga warming-up stap je op de sup plank om het gevoel en de balans te vinden. Gewend aan het water te midden van de natuur doe je yoga- en ademhalingsoefeningen afgesloten met een eindontspanning.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem. Je kunt gewoon in sport/yogakleding of badkleding meedoen. Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, dus neem een extra setje kleding en een handdoek mee. De sup plank ligt voor je klaar. Sup Yoga is fun en een heerlijke ontspanning op het water. De Sup Yoga wordt in samenwerking met YogaByCarola verzorgd.

  Donderdag 31 augustus 2023
  20.00 uur – 21.30 uur
  €27,50 per persoon (inclusief materiaal)
  Westdampark

Meedoen? Meld je aan via deze knop!

Belangrijk om te weten
– Vanaf 4 deelnemers gaat de Sup Yoga door.
– Als deelnemer is het een vereiste dat je zwemdiploma A & B hebt.
– Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt bij regen, onweer of sterke wind de Sup Yoga geannuleerd.
– Opgeven vooraf is noodzakelijk, bij betaling is je plek gereserveerd.

Wil je alleen een keer yoga les volgen, dan kun je hiervoor bij YogaByCarola terecht!