xxxx
xx

Over Ons

Wij zijn Team Sportsaeck en wij stellen ons graag aan jou voor!

Meta Stouthart – Sup Instructeur –

personal training
Ik ben Meta Stouthart, enthousiast en positief ingesteld. Ik ben gecertificeerd supinstructeur via het Watersportverbond.

In de coronatijd ben ik mij gaan verdiepen in suppen. Dit is al snel uitgegroeid tot mijn grootste hobby. Sinds Marieke mij 1,5 jaar geleden op de plank heeft gezet, ben ik helemaal verkocht aan deze sport. Inmiddels heb ik de sup-opleiding van het Watersportverbond afgerond en kan ik mijzelf ook instructeur noemen.

Ik breng onze klanten niet alleen de nodige sup-technieken bij, maar organiseer daarnaast ook bedrijfsuitjes en kinderfeestjes op de sup. Ik sta altijd voor je klaar om een leuke, onvergetelijke dag voor je te organiseren!

Marieke Stuiver – Sup Instructeur en Trainer –

personal trainer
Ik ben Marieke Stuiver, voormalig topsporter, enthousiast, vakkundig en gemotiveerd. Ik ben jouw personal trainer, geef bootcamp training en ben daarnaast gecertificeerd supinstructeur via het Watersportverbond.

Van jongs af aan deed ik op nationaal en internationaal niveau aan wedstrijdzwemmen. Topsport vergt een groot aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit. Deze vaardigheden hebben mij, naast mijn sportcarrière, al ver gebracht in het leven.

Ik combineer mijn jarenlange ervaring en passie voor sport om jou te motiveren om in beweging te komen en te blijven! Ik ben jouw stok achter de deur en motiveer je als je er even geen zin in hebt. Dit doe ik op basis van wederzijds vertrouwen en respect, waardoor jij je altijd welkom kunt voelen. Sporten moet leuk zijn en blijven: daarom coach ik jou op persoonlijke wijze, helemaal op jouw eigen niveau, maar soms wel even uit je comfortzone. Hiermee wil ik jou laten zien dat sporten SUPer leuk is!

Tessa Willebrands – Yoga Docent –


Ik ben Tessa Willebrands, een enthousiaste en authentieke Yogadocent en Brain Balance Coach, waarbij ik toegang biedt tot het bewustzijn dat nodig is om in beweging te komen en weer te leven volgens jouw natuurlijke flow.

Balans in het leven is voor mij enorm belangrijk. Door de komst van mijn dochter Livia Sophia kon ik mij niet meer verschuilen achter het maar blijven doorgaan en presteren. Zij vroeg mij bewust aanwezig te zijn en vanuit verbinding te gaan leven. Deze reis heeft ervoor gezorgd dat ik een andere weg ben ingeslagen en meer ben gaan leven volgens mijn natuurlijke flow. Yoga heeft mij geholpen om weer in verbinding te komen met mezelf en te luisteren naar mijn hartsverlangen. Sindsdien is Yoga mijn leefstijl geworden en wil ik dit met zoveel mogelijk mensen delen.
Ik hoop jou tijdens de lessen te inspireren en kennis te laten maken met de vele fysieke en mentale voordelen van Yoga, die bijdragen aan een leven in flow en balans.

Inge Versluis – Sup Instructeur –


In 2022 ben ik voor het eerst met SUP-pen in aanraking gekomen. En daar is mijn verslaving begonnen. Ik hou ervan om mensen enthousiast te maken voor het SUP-pen. Naast het SUP-pen doe ik ook aan bootcampen. De relaxte sfeer en lekker samen of alleen op het water zijn, maken dat ik het suppen zo SUPer vind! Zien we elkaar snel op het water?