xxxx
xx

Over Ons

Aloha! Wij zijn Marieke en Meta van Sportsaeck en wij stellen ons graag aan jou voor!

Marieke Stuiver

Ik ben Marieke Stuiver, voormalig topsporter, enthousiast, vakkundig en gemotiveerd. Ik ben jouw personal trainer, geef bootcamp training en ben daarnaast gecertificeerd supinstructeur via het Watersportverbond.

Van jongs af aan deed ik op nationaal en internationaal niveau aan wedstrijdzwemmen. Topsport vergt een groot aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit. Deze vaardigheden hebben mij, naast mijn sportcarrière, al ver gebracht in het leven.

Ik combineer mijn jarenlange ervaring en passie voor sport om jou te motiveren om in beweging te komen en te blijven! Ik ben jouw stok achter de deur en motiveer je als je er even geen zin in hebt. Dit doe ik op basis van wederzijds vertrouwen en respect, waardoor jij je altijd welkom kunt voelen. Sporten moet leuk zijn en blijven: daarom coach ik jou op persoonlijke wijze, helemaal op jouw eigen niveau, maar soms wel even uit je comfortzone. Hiermee wil ik jou laten zien dat sporten SUPer leuk is!

Meta Stouthart

Ik ben Meta Stouthart, enthousiast en positief ingesteld. Ik ben gecertificeerd supinstructeur via het Watersportverbond.

In de coronatijd ben ik mij gaan verdiepen in suppen. Dit is al snel uitgegroeid tot mijn grootste hobby. Sinds Marieke mij 1,5 jaar geleden op de plank heeft gezet, ben ik helemaal verkocht aan deze sport. Inmiddels heb ik de sup-opleiding van het Watersportverbond afgerond en kan ik mijzelf ook instructeur noemen.

Ik breng onze klanten niet alleen de nodige sup-technieken bij, maar organiseer daarnaast ook bedrijfsuitjes en kinderfeestjes op de sup. Ik sta altijd voor je klaar om een leuke, onvergetelijke dag voor je te organiseren!