xxxx
xx

SUP Koningsdag

Het mooie weer houdt gelukkig nog even aan, en daarom lijkt het ons leuk om op Koningsdag 2022 het sup-seizoen te starten met toffe openingsacties.

Sup City Tour € 12,50 per persoon
Wij bieden op deze dag begeleide Sup City Tours aan over de Woerdense Singel voor de helft van de prijs. Voor slechts € 12,50 krijg je een begeleide tour inclusief instructie vooraf en het gebruik van een wetsuit (indien gewenst). Starttijden Sup City Tours 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Familie Sup XXL € 50,00 per uur
Of kies je voor een tof familie-uitje op onze XXL Sup? Met maximaal 6 volwassenen op 1 sup gezamenlijk over de Singel. Veel lol gegarandeerd als je samen deze uitdaging durft aan te gaan!

Sup huren € 10,00 per persoon voor 1,5 uur.
Wil je liever zelf met een sup het water op? Dan is het ook mogelijk om een sup te huren.

Kortom, beleef Koningsdag in Woerden dit jaar vanaf het water en kom lekker suppen! Laten we met z’n allen de Singel in Woerden oranje kleuren.

Op Koningsdag 2022 vind je ons op het grasveldje aan het einde van de Prinsenlaan (t.h.v. Singel 105) in Woerden. Aanmelden kan via onderstaande knop. Laat even weten of je mee wilt doen met de Sup City Tour (en op welk tijdstip), een Familie Sup XXL of een gewone sup wilt huren.