xxxx
xx

Ervaringen

Barbera Hendriksen trainde iedere week bij Sportsaeck via het duo trainingstraject en dit is haar ervaring met trainen bij Sportsaeck:
Elke week kijk ik uit naar een sportmoment met Marieke. Ze heeft met haar geduld, inzicht, motivatie en begeleiding mij zo’n stuk sterker weten te maken. Dit maakt mij tevens ook zelfverzekerder in waar ik eigenlijk toe in staat ben. Marieke is ook een mooie stok achter de deur, want waar ik af zou haken helpt zij juist mij net iets verder door te gaan. Ik kan nu bijvoorbeeld opdrukken, iets wat ik echt niet kon. Na elke les ga ik met een leeg en opgeruimd hoofd naar huis en voel ik mij die dag super. Ik raad Marieke oprecht aan, want je kan bij haar jezelf zijn in een ontspannen en gezellige sfeer. Ik kijk alweer uit naar zaterdag!”

Chantal Zwager heeft deelgenomen aan het 10-weekse duo trainingstraject bij Sportsaeck en dit is haar ervaring met trainen bij Sportsaeck:
“Toen ik zwanger was van mijn 2e kindje zei ik tegen Marieke na mijn bevalling mag jij mij helpen weer fit te worden en mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Belofte maakt schuld, dus 4 maanden na mijn bevalling heb ik Marieke een bericht gedaan en zo zijn wij begonnen. Mijn proefles deed ik alleen en daarna ben ik gestart met duo trainingen. Marieke traint op een leuke effectieve manier, waarbij ze veel aandacht heeft voor jou als persoon. Ze probeert aan te sluiten bij wat je aankan en varieert wekelijks in trainingen om continu je grenzen op te zoeken. Na 10 weken ben ik fitter en is mijn conditie ruim verbeterd. Waar ik na 3 kilometer buiten adem was, lukt het mij nu om 24 kilometer te fietsen. De combinatie van kracht en conditie maakt dat de training goed vol te houden is en je met een voldaan gevoel naar huis gaat.”

Wat vinden anderen?

Leuke meiden die daar eigenaar van zijn.Super tof
Sofie Verschuur
18. Juli, 2022.
Mijn vriend en ik trainen nu bijna een jaar bij Marieke en het is iedere week een feestje. Ze past de trainingen goed op ons niveau aan waardoor ze iedere week uitdagend zijn. Ze maakt gebruik van gewichten maar ook bijv een touw of juist gebruik van de omgeving. De grootste plus vind ik dat Marieke super toegankelijk is en heel persoonlijk in haar benadering.
Sanne Geurtsen
5. Juli, 2022.
Super 'Saeck'! Les op maat, rekening houdend met de persoon, kundig, gezellig, professioneel en betrokken! Leukste sportplek van Woerden en omgeving!
Fré dérique
5. Juli, 2022.
linde verhoorn
30. Augustus, 2021.
Maud Van Geilswijk
30. Augustus, 2021.
Toen ik zwanger was van mijn 2e kindje zei ik tegen Marieke na mijn bevalling mag jij mij helpen weer fit te worden en mijn zwangerschapskilo's kwijt te raken. Belofte maakt schuld, dus 4 maanden na mijn bevalling heb ik Marieke een berichtje gedaan en zo zijn we begonnen. Mijn proefles alleen en daarna als duotraining. Marieke traint op een leuke effectieve manier, waarbij ze veel aandacht heeft voor jou als persoon. Ze probeert aan te sluiten bij wat je aankan en varieert wekelijks in trainingen om continu je grenzen op te zoeken. Na 10 weken ben ik fitter en is mijn conditie ruim verbeterd. Waar ik na 3 km buiten adem was, lukt het me nu om 24 km te fietsen. De combinatie van kracht en conditie maakt dat de training goed vol te houden is en je met een voldaan gevoel naar huis gaat
Chantal Zwager
22. Juli, 2021.
Hele leerzame en leuke lessen! Marieke heeft veel verstand van zaken en is ook nog eens heel gezellig.
Baukje Van Wieren
19. Juli, 2021.
Richard Stouthart
18. Juli, 2021.
Onwijs goede ervaringen met Marieke als sup coach! Een aanrader voor iedereen! Nogmaals dank Marieke 🏄🏼
Hannah
18. Juli, 2021.
Meta Stouthart
18. Juli, 2021.