xxxx
xx

Sup Festival

Op 17 september 2022 organiseren wij het Sup Festival en vieren wij dat Woerden 650 jaar bestaat. Deze hele dag staat in het teken van suppen. In de middag van 14.00 uur tot 16.30 uur organiseren wij sup clinics voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Na de sup clinics zullen onderlinge wedstrijden gehouden worden. De winnaar gaat met de “Sup Cup” naar huis.

Zodra de zon onder is starten wij rond 20.00 uur met een Sup Lichtjestour. Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen aan deze Sup Lichtjestour. In het donker suppen wij onder begeleiding van een DJ op een boot over de Woerdense Singel. Onderweg stoppen we op verschillende plekken om iets te eten of te drinken. Zorg voor een goed verlichte sup, een originele aankleding en ga met ons mee het water op. Het thema is ‘NEON’ en speciaal voor de Sup Lichtjestour hebben wij neon t-shirts laten ontwerpen. Voor €12,50 kun je deze aanschaffen in onze webshop (zie hieronder).

Vanaf 14.00 uur is het Westdampark ingericht als festivalterrein, je kunt hier iets te eten of te drinken kopen, er is een silent disco en er zijn activiteiten voor kinderen. Houd onze social media kanalen in de gaten voor de updates hierover.

De kosten voor het Sup Festival Kids (met of zonder eigen sup) zijn €5,00 p.p. Een ticket voor de Sup Lichtjestour met een eigen sup kost €5,00 p.p. en wil je meedoen met een gehuurde sup dan betaal je €15,00 p.p.

Koop hieronder jouw Sup Festival t-shirt

(klik op retail/bar)

Koop hieronder jouw ticket

Sup Festival Lichtjestour met eigen sup (uitverkocht)

Sup Festival Lichtjestour met gehuurde sup (uitverkocht)

Sup Festival Kids met eigen sup

Sup Festival Kids met gehuurde sup